Emms uppdaterar:

Fredde klär i detta nu på sig för sista etappen av Ultraintervallerna, det är ju inte klokt! När han sen kommer in igen efter det åttonde varvet runt Lötsjön, Råstasjön, Råsunda, Tulegatan och hem till Rissne är han KLAR och i MÅÅÅÅL!
Har även inför denna milen laddat med lårmassage för att mjuka upp benen som är stela och ömma. Fotlederna kan vi inte göra så mycket åt, de får vila i form sen. Planen just nu är att gå till badhuset imorgon och simma leder och muskler mjuka avrundat med bubbel och bastu för välmåendet. Det kan väl låta som en plan?
Förutom att löpningen är riktigt häftig och rätt rekordartad är även dygnets bloggstatistik rätt enorm; 328 sidvisningar och 97 unika besökare! Han hälsar mycket och tackar stort för stöd och support! Och han hälsar att det kommer ett eget utförligt blogginlägg ikväll eller imorgon men nu orkar han inte tänka på att skriva nåt, nu gäller bara LÖP, LÖP och LÖP! Det är 10 små kilometer kvar; EN mil till det ljuva målet och en välförtjänt natts sömn! HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJA!!!!!!!!!!!!!

Ja, Fredde: det är nog härför jag älskar dig. Du är tokig, galen och envis och en så kalasbra underbar sambo som sätter en fin guldkant på tillvaron såhär en snökall lördag i februari! Du är bäst och jag stöttar dig varje kilometer oavsett hur ditt löpsteg ser ut- alltid!

/ Emms supporter och coach


Kommentarer
Postat av: Conny

Kör nu stenhårt .... så djävla nära nu ;)

2012-02-11 @ 21:07:57
Postat av: Anonym

Du e OTROLIG ... hur fan kan jag va stjolt över nått du gjort ?? KÄMPA Freddan ;)

2012-02-11 @ 21:10:30
Postat av: Pia

Impad på dig är bara förnamnet :) du är en kämpe :)

2012-02-11 @ 21:15:13
Postat av: Conny

Han ser TAGGAD ut på fotot .... KÄMPA PÅ ;)

2012-02-11 @ 21:35:30
Postat av: Carro

Härligt jobbat kussen! Du är asgrym!!

2012-02-12 @ 10:43:27
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0