Den där det bara är ett år kvar

Det är med visst vemod jag blickar framåt, men också en viss lättnad. Det har nu gått två år sen jag flyttade till Norrköping för att tre år senare förhoppningsvis plocka ut en kandidatexamen i logistik, som det så fint heter. Jag trvis som fisken i vattnet, masken i jorden och kossan på ängen. Jag ångrar inte för en sekund att jag valde just logistik. Som jag har fattat det handlar det mycket om planering, se helheten och lösa problem. Jag hoppas det är min grej! Det är bara ett år kvar nu, vilket är synd. Men det ska samtidigt bli skönt. Flytta, ny miljö och nya personer att stifta bekantskap med. Jag ska göra mitt bästa för att ta till vara på detta sista år på programet Samällets Logistik vid Linköpings Universitet Campus Norrköping.

Sommaren rullar på, jag har efter imorron "bara" tre veckor kvar på jobbet som håller på att ta kol på mig. Jag tycker att det är så tradit att jag håller på att spy varje morron , somna medan jag kör till Linderöd och jag skulle vilja skrika på varje pensionär som kommer ut o gnäller på att man inte tömmer rätt, eller ställer tillbaka kärlen på rätt ställe eller inte kan ta extrasäckar. Blä!

Om en månad är det dags för Kristianstad Open 2009, inte anmäld? Kolla in på fredrik.3w.se. Jag känner mig emr i form än aldrig förr. Jag har precis gett mig på det gedigna arbetet att lära mig alla oller [o-l-l-er], vilket är minst sakt ett mastodontarbete. Jag satt nytt pers i fredags, 19,58 (!), och som om inte det skulle vara nog så slog jag det i förrgår igen, 19,19. Jag är nöjd.

Idag är jag hemma i Fjälkinge, det bjöds på mat o vi spelade Bonhanza. Bohnanza är ett bönspel och även om det låter konstigt så är det nog det roligaste spelet jag spelat. Mamma, Jocke o Ville trivs gillar också det.

På lördag blir det nog lite ferre, Fredrik får besök av några i hans klass, o så kanske det bär av till handelsbaren för en öl eller två. Vi är mer eller mindre de trognaste besökarna de har nu för tiden. O på söndag blir det ett besök i förorten till den Kungliga Hufudstaden. Vi ska alltså till Malmö o strosa runder lite.

Nu ska jag hoppa i loppelådan, eller mer lägga mig i bäddsoffan.
O ja, jag vet att det är länge sen jag bloggade med som jag har sagt så gäller ju "Morgondagen inställd på grund av bristande intresse" tillsvidare.
O för att fortsätta att citera så kan jag ju citera steffen i Playa del sol: " Är man tyst så säger man inget, o säger man nåt då tystnar man efter ett tag o går där ifrån". Det kan väl beskriva min relation till den här bloggen...

Gonatt o så ses vi i Tollarp.

RSS 2.0