Den där tenta-p kommer närmre o närmre

Eftersom det har varit lite dåligt med anmälningar till resan efter förra annonsen kommer här en till:

Är du också sugen på att resa till kallare breddgrader när hösten här i södern är som kallast? Då har vi resan för dig. Följ med på en resa till det oexploaterade Norrland. Upptäck den genuina småstaden i Sveriges inland. Åre har allt för dig som inte bara vill stå på skidorna i backen med en kopp varm chocklad med rom i. I Åre finns milsvida längdskidåkningsspår, golfbanor, ridturer på renar, vandring i bergen så väl för nybörjaren som för den vane. Nattlivet i staden är levande, på norrländskt vis kan du få följa med på en resa i tiden, genom de äldre och mer traditionella delarna till ett pulserande nattliv som får uteställena i Kristianstad att likna kaffefikan på ett pensionärsmöte. Vill du komma hem utvilad ska du boka en spa-vecka. Du kommer att med traditionella norrländska metoder, så som isvaksbad, ansiktsmassager, helkroppsmassager bli en helt ny människa. Boendet är ett stort hus, med nära till backen, bar finns alldeles i närheten, trädgränsen slutar direkt utanför dörren, restuanger och shopping bara ett stenkast i väg. Trycket är stort, så anmäl ditt intresse för resa redan idag, så ingår glada medresenärer i köpet just för dig!/el Crew



Nu bryter snart helvetet loss. Jag tippar på att det händer nästa vecka eller så. Om mindre än en månad, tre veckor skulle jag tro, börjar tenta-p. Perioden alla studenter fasar för, jag skulle tro att nån kastar in handduken också. Det är mycekt att göra i tenta-p. Denna gången ska jag skriva inte mindre än tre (3) tentor. På fem (5) dar. Skolledningen rekomenderar max två (TVÅ) tentor per vecka, men eftersom vi har en frivillig tenta är det inte principiellt fel att vi skriver tre (3). Så det blir nog inte att jag pluggar så mycket på den frivilliga tentan. Men det blir nog mycket att göra ändå.

Helgerna går fort, det är skönt att inte behöva plugga så mycket då iallafall. Idag satt vi bara mellan tio och två. Imorron blir det nått liknande. Men det är skoj, för det mesta iallafall (försöker jag intala mig). Emms är i Kristianstad och scoutar hela helgen, o enligt uppgift skadet ha varit skoj!

Skidresan ska bli skoj, det är det jag se fram mest emot, o julen såklart. I helgen öppnade de de första backarna i Åre, o det har kommit hela 30 cm natursnö där uppe. Så Lillebror, skaffa dig pengar o häng med. Det kommer att bli skoj!

För ett tag sen sate jag nytt personbästa på kuben, 50.23. För er som inte vet hur bra det är så hade jag kommit på 38:e plats i förra svenska öppna mästerskapet

Den där skidresan blir av

Är du också sugen på att resa till kallare breddgrader så här när hösten är påtagligare än någonsin? Är du dessutom glad, skidsugen och vill bli halt eller lytt? Då har vi resan som passar dig! En resa inkl. boende, tåg o transfer. Boendet är i ett icke handikappanpassat hus i det norrlänska inlandet, Åre närmare bestämt! Tågresan sker med tåg, förmodligen i liggvagn, o transfer med egna, medhavda fötter. På tåget serveras något att äta till ett ockerpris. Det finns massor att göra i omnejden, allt till ett självkostnads pris och resebolaget anordnar inget. Den största turistattraktionen på orten är en gigantisk backe med stor skaderisk. Men det finns så klart annat att göra också. Det kan finnas badhus, skriskobana, barer och pubar på orten. I priset tillkommer boknings- och serviceavgifter givetvis inte, det är nästan det bästa. P g a §9b i reseanordningslagen kan inga garantier angående väder och service på lokala resturanger lämnas. Möjlighet till att hyra kryckor o rullstol på plats dagsvis eller veckovis, inkl. 10 fria kilometer. Är du intresserad så lämna ditt namn o telefonnummer på en post-it lapp i den lilla vita postlådan i receptionen, packa termostatbrallan o en flaska jäger alt medicinen så hör vi av oss! 
 
För kostnad för kalaset exkl. ev sjukhusbesök, ring för en offert.
/ el Crew



Emms hittade tågbiljetter till Åre i fredags. För 50 kr t/r! Vilket klipp! Det betyder att vi åker skidor vecka 3. Härligt! Jag trodde nästan inte att det skulle bli av. Emms ringde mig i fredags o sa att hon hittat biljetterna o jag sa att hon skulle boka. Lunchen slutade med att vi både bokat tåg o en stuga i Åre, för 6 personer, 100 meter till liften o 300 till centrum. Det kan ju knappt bli bättre. I nuläget har vi tre platser lediga, så tycker du att annonsen ovan tilltalar dig, tveka inte! Som om det inte vore nog med braheten där så köpte jag ett par termobyxor här förleden som var vita o snygga o billiga o jag fick (låna) ett par googles av Ville! Nu ska jag bara fixa ett underställ till, sen kan jag resa iväg!

Jag längtar, mindre än två månader kvar..

Hej!

RSS 2.0