Den där det går bra

Så ja, nu har tentaresultaten ramlat in. Jag klarade min statistiktenta, som jag inte trodde jag skulle göra. Jag klarade den med marginal! 21 poäng o 16 var godkänt. Så nu har jag klarat allt hittills. Som om inte det vore nog så har Emms också klarat sina två tentor som hon haft! Det går bra i skolan nu, o vi kan slappna av lite iaf, för vi har ju inga omtentor att oroa oss för.

På torsdag ska vi på musikal, jag emms o nicke! Det ka bli trevligt, sen på fredag bär de ner mot södern! Linnéa fyller år på lördag o så ska vi lämna tillbaka bilen.

Nu börjar snart skolan igen, föreläsning i optimering står på scemat!

Hej!

Den där hösten kom

Ja, jag vet. Jag har inte bloggat på ett bra tag, men det har sina förklaringar. Tenta-p är nog den största förklaringen. Men jag har ju inte haft tenta hela tiden, men det har känts så. Den första perioden i år har varit..hmm.. intensiv. Det har varit mycket att göra, hela tiden kan man säga.. Därför har jag inte skrivit här på ett tag. Trots att det har varit intensivt har det varit skoj, i logistikkursen är vi i en superbra grupp. Det är alltid roligare att jobba med roliga personer. O det har gått förvånandsvärt bra, jag skrev till mig 21 av 25 poäng på logistikduggan, vi satte högsta betyg på en uppsats om Postens strategier bakom sammanslagningen med danska Posten o tack var det fick jag också högsta betyg i kursen! Vi skrev tenta i statistik onsdagen för två veckor sen. Svår, o jag tror inte att jag klarade den. Men det är nog det enda som inte gått bra... Jag väntar på resultatet o en kommande omtenta. Men det är nog det enda som inte gått så bra. Det är bra o trevligt för självförtroendet att se att hårt arbete lönar sig.

Just nu är det lugn, kurserna har precis börjat o jag har tid at leva igen. I fredags åkte jag till Karlskrona för att träffa Fredrik. Semester. Vi festade o chillade. Det var trevligt, vi träffas ju så sällan nu för tiden, o det var skönt att komma ifrån Norrköping ett tag.  Jag åkte hem igen på måndagen. Det var rätt drygt att köra, hade gärna tatt tåget. Men SJ har ju så nedrans dyra billjetter så man måste besitta en hel förmögenhet för att kunna åka. Att åka tåg är verkligen LYX.

Att vara student är riktigt roligt, trots att man ibland pluggar 16 timmar om dygnet. Jag tror att det är dessa lugna tider som kompenserar det på nåt sätt, det är nu man har tid att umgås, festa o hinna andas. Det är nu det är som mest kul att plugga.

Ha det finfint!

RSS 2.0