Den med ett där tre blev uppsagt

Nu är det äntligen dags att skaffa en ny telefon. Det var länge sen sist. Jag vill nog ha en SonyEricsson, o tittar väl mest på C905.. Den verkar bra, men också ruggit dyr. O så ska jag byta operatör också, tele2 eller telia. Tele2 är billigast, men telia har bäst teckning.. Vad ska jag välja? Tips och erfarenheter mottages tacksamt.

Hej

Den där Kristianstad blir fyrkantigt

Emms kan ordna, fixa o dona. Denna gång blir det stora kubkalaset i Nosaby. Anmälningen kom upp i förgår, det är redan åtta anmälda, och ikväll anmälde sig till och med svenska mästaren. Det är skoj när det kommer bra folk. Efter tenta- p ska jag ligga i hårdträning, man vill ju göra bra ifrån sig inför hemmapubliken. :-)

I skolan går det bra. För nån dag sen frågade jag mig själv hur jag skulle hinna, men ikväll undrar jag vad jag ska göra imorron. Det är skönt att ligga i fas o slippa ha för mycket grejor hängade över sig. Men snart kommer nästa smäll och då är det tenta-p. 

Även om solen har legat på latsidan denna veckan så känns det ändå lite sommar. Det är ganska vart o allt är grönt o det är ljust. Det är skönt. Sommaren är den bästa årstiden. O vintern om man åker skidor.

Nu ska jag snart hoppa i loppelådan, även om Emms blir arg o säger att det dammar..
Puss o gonatt. 

Förresten så är Kristianstad Open 2009 den första tävlingen i södra Sverige, iallafall om Västervik ligger i norra o det gör det ju. Jag har ett eget inofficiellt namn på tävlinge o det är ChristianstadsKampen 2009. Varför? För att kunna kalla funktionärsgruppen (där även jag ingår) för FuCK09. Roligt va?! Det står för Funktionär ChristianstadsKampen 2009. Vill du vara en FuCK09, vilket behövs, så mejla, ring, smsa, msna, facebooka, eller nåt, så fixar vi det.

FuCK09 kom jag på i samma veva som jag kom på ett namn till Lillebrors företag, om han nu någonsin startar ett: Bygg & Anläggnign, Jeppes Snickeri..... Got it? BAJS.. Roligt, tänk o ha en firmabil med det namnet på.. Omoget? Ja, men roligt? Ja...

RSS 2.0