Den med en tävling

Sådär ja, en tävling till till handlingarna, det är riktigt kul med tävling. Så här i efterhand är jag nöjd med mina tider, även i 3x3 och 2x2. Jag satte personligt tävlingsrekord i samtliga grenar jag ställde upp i o så kom jag till och med tvåa i en gren: Magic. Ja det va lite magiskt o otipat. Nu har jag återigen lagt mig i hårdträning, jag ska göra minst 50 lösningar om dagen, tills jag är stadigt under 20 i snitt. Iaf några dagar i veckan. Emms ställde också upp i tävlingen, o fick riktigt bra tider. Mer om resultaten kommer om någon dag, när de kommit in i WCAs databas.
Några bilder:
Emms efter att ha löst 3an!
Amanda på fyran!
Fler bilder finns här
Smaklig spis!

Den med en bild

Hmm, det är inte ofta men ibland bloggar jag. Sa förra gången att jag skulle skriva oftare men, ack o ve, så fick det inte bli iaf.
Jag har iaf fyllt år o vi hade besök från Skåne den helgen. Det var mycket trevligt! Tack för alla paket o presenter. För födelsedagspengarna köpte jag en systemkamera. Nikon d3000 o jag är helnöjd. Har fotat femhundra bilder i helgen, med skiftande kvalitet men jag lär mig.
I helgen firade vi valborg i Skåne, o rensade upp i Åhus inför sommaren o så hälsade vi på för sista gången i Fjälkinge.
Jag i Åhus.
Emms & Linnéa räfsar.
Det får va allt för den här gången.
Hej!

RSS 2.0