Den där den första tävlingen gick av stapeln

Så ja, nu har jag tävlat i kuben för första gången. Igårmorse bar det av mot Västerås o tävlingen startade. 4x4x4 var första grenen, och det gick sådär. Jag var nervös och skakade som ett aspelöv. Emms o Amanda kan intyga. Men jag lyckades få en bra bästa tid, en sekund över mitt pers, vilket jag är imponerad över. Mitt snitt var inte så  dåligt iaf, jag hamnade på (den åtråvärda) femtonde platsen(av sjuton). Amanda ställde inte upp i grenen.  


 

Efter mitt första försök på 4x4x4, det var en bra tid!

Direkt efter vart det den lille kuben, den gick rätt så bra. Bästa tiden blev 9,58, synd att youtube klippte bort slutet på filmen.


Amanda lyckades med bedriften att lösa den på 23,38, men hamnade ändå på sista platsen. Men det är inte det som räknas. Man ska ha skoj! O det hade vi, hela dan. O jag tror det var bra att hon ställde upp, för då var hon inte lika nervös inför 3x3x3.


Rubiks kub är ju vå bästa gen, min o Amandas. Det gick riktigt bra, jag är imponerad över Amanda som satte pers i både enskild tid och i snittid, vilken blev ca 20 sekunder snabbare. För mig gick det bra, jag gjorte ungefär samma tider som jag skulle gjort hemma, och det tycker jag är bra. Min snittid hamnade på 31,34 och jag hade en bästa tid på 28,93.

  
 

Ni får vrida huet lite, men det är en bra tid.


   

Jag o Amanda löste brevid varandra en gång, båda lyckades göra bra tider!

   

Alla mina tider tycker jag ska jämföras med att när vi var i Åre v3 låg jag på 40-45 sekunder och har lyckats kapa bort 10 till nu. Det var skoj att tävla, nu gäller det att träna ännu mer, det är ju alltid skoj att få en bra placering i en tävling. Emms funtar på att anordna en tävling i Kristianstad. Vi känner faktiskt 11 pers som kubar nu o det är allt som behövs för att anordna en tävling, typ. Men vi skulle behöva funktionärer o diverse hjälp. Är du sugen på att hjälpa till så säg till. Det bjuds säkert på mat i så fall.

Det är VM i Tyskland till hösten, det hade varit skoj. Men vi får se varthän det bär.

Över o ut. 

Den där alla fyller år just idag..

För visst fyller vi väl alla år just idag, och det borde vi väl fira. Jepp, sagt o gjort (och planerat). Emms sjöng för mig i morse, jag fick massa fina paketer(!), nu ska vi äta Fjälkestaburgare ala Fredrik, o sen ska vi dricka en öl eller två på Bishop. Vilket bra dag det här är!

På lördag bär det av mot Västerås, för min första kubtävling går av stapeln där. Det ska bli skoj, jag är faktiskt lite nervös.

Ha det bra!

Tillsvidare gäller för bloggen: Morgondagen inställd pågrund av bristande intresse. (Även nåt som ska stå på min gravsten)

Happy birthday 

RSS 2.0