Den där sommaren tog slut

Jag har haft sommarlov, o därför inte bloggat. Men idag börjar skolan igen. Det ska bli skönt att komma igång.

Sommaren har varit helt underbar, jag har haft oförskämt mycket ledigt. Två veckor i början o några till nu i slutet. Jeppes student var en bra tillställning o jag hade riktigt skoj. Midsommar var också lyckad. Jag, Emms, Fredde o Nina hade trevligt hemma hos Fredrik. Dagen efter var vi traditionsenligt med Tollarparna i Venestad på Kasedans. Sen jobbade jag fyra veckor o slutade, vilket var skönt, för att vara miljötekniker är inte alls så glamoröst som man kan tro. Men jag fick gott beröm o de var nöjda med mig o det är ju skoj. Jag till och med körde snabbare än ordinarie vissa dagar!

Jag har hjälpt Lillebror att bygga på pappas garage, vi har lagt tak o sånt. I stugan har jag o Pär byggt en friggebod (eller Pär byggde o jag bar brädor), där jag o Emms bodde i slutet av sommaren, den blev riktigt bra. Det har hänt en massa i stugan i år, jag har målat dörrar som en tok o byggt en dörr.

För någon vecka sen hade jag o Emms en bilsemester (något oväntat) i norra Tyskland. Det var skoj, vi körde på Autobahn mellan Hamburg, Bremen, Hannover o stannade på många ställen. Utan för Hannover tilltade vi på ett sagoslott o i Hamburg på rådhuset, på hemvägen stannade vi i Lübeck o sen lastade vi bilen med öl o körde hem igen.

I helgen var Nicke här o i lördags var vi o tittade på en grym konsert med Lasse.

Tjipp o hej

RSS 2.0