Den där tenta-p tog slut

Sådär ja, nu är det hela över. Många timmars pluggande blev det, men det var värt besväret för det känns som om jag klarade båda tentorna som var obligatoriska! Det känns gött!

Imorron bär det söder ut, hem.

Nu ska jag packa o sånt som måste fixas innan, jag ska drick

Den där tenta-p kom ruskigt nära

Tenta-p började i onsdags, det är den period där alla studenter som har tenta inte gör annat än att pluggar på tentorna. Alla lektioner o föreläsningar har i alla kurser har tagit slut. Det är en hyfsat jobbig tid i en students liv. Den jobbigaste. Imorron skriver jag den andra tentan av mina tre, i optimering. Det är en rolig kurs med mycket matte, o jag har aldrig känt mig så här säker innan en mattetenta, o jagvet inte om det bådar gott eller ont.  jag har ju klarat alla andra mattetentor, o då har jag inte vatt säker utan snarare tvärt om. Tänk då om det blir tvärt om på denna tentan, att jag känner mig säker o kommer därför inte att klara den. Det vet jag först i morron, när jag skrivit.

På fredag har jag sista tentan för i år, i gis. Den är jag inte alls säker på, o då kanske jag klarar den. Om man följer resonemanget ovan. Men jag har ju nästan två dar till att plugga på den, så det ska nog ordna sig. Sen på lördamorron går tåget hem till mitt kära Skåne. Det är nått speciellt med Skåne.

Mossan, Jocke, Ville, Mormor o borre var här för nån vecka sen, det var trevligt o vi hade jätteroligt.

Lasse har gjort en film, eller det har gjorts en film om Lasse! Här är trailerna till filmen, om nån har missat den..



Jag blev ganska glad i dag när jag även hittade en fortsättning till filmen.. Minns det som igår nrä jag o Nicke stod i publiken o gungade med när Miss Li sjöng.



Det var allt för idag!

RSS 2.0