Den med en film

Tentaplugg o tentaplugg.. Mycket plugg. Ikväll har jag o Emms sett Madagaskar 2, skoj film! det var mest jag som såg filmen, Emms somnade nånstans i mitten. Vi tänkte kolla på Så ska det låta, men gav upp det ganska snabbt då det faktiskt inte är nåt bra substitut till På spåret. På spåret är nog det bästa fredagsprogramet som gått på svt. Synd att Oldsberg slutar...

Rasmus frågade om kuber är min drog, o det är det verkligen. Nu ska jag träna lite, sen sova för imorron är det tidig revelj för att fortsätta tentaplugga. På tisdag är det över, och det ska bli ganska skönt faktiskt. Hoppet om att det ska bli en lugnare period, med lugare tempo i kurserna lever än iaf. Denna perioden har nog varit den tyngsta i mitt studieliv. Jag har knappt hunnit göra nåt annat. Hmm, jag kanske planerar dålig.

Idag bjuds det på Robert Gustavsson, ett klipp från parlamentet. Han är grym! Smaklig spis. Gonatt



Den med nationalsången

Jag har fått lite backning på att jag bloggar lite för sällan, så här är det andra inlägget på två dar! Sen förrföra gången jag bloggade, har det egentligen inte hänt så mycket. Jag pluggar och står i, mest hela tiden. Känns det som iaf. Vi har lämnat in alla inlämningar, labbar och rapporter nu. Jag ar till och med redan fått tillbaka en inlämning, och den var jag godkänd på. Simueringslabbarna är jag o raz också godkända på, vilket är skönt för de är lite tradiga att arbeta med och simulering tar lååång tid. För er som inte vet är simulering ett datorverktyg för att förutspå hur ett verkligt system (en produktion, en flygplats etc.) kommer att bete sig givet när folk anländer, hur mycket bagag de har eller hur myckt som ska produceras. Ett ganska tradit ämne, som jag för övrigt ska skriva tenta i på tisdag.

Vi var i Stöten med Pär o Carina ( o Amanda, Ann, Per o Jenny). Jag är grym på skidor! Eller jag tar mig ner iallafall. Det är skoj att åka, jag kan inte få nog. Stöten var ganska litet, men det bjöd på många bra åk. Snön var perfekt och det var inte alls isigt i backen. Jag åkte lite i den fria pisten (off-pist), det var svårt men skoj.

Idag bjuds det på den nationalsång vi skulle sjungit om det inte var för freden i Roskilde 1658... Smaklig spis o gonatt!



Den där en tenta var över

Så ja, igår skrev jag en tenta. På tisdag har jag nästa o sen är tenta-p över för denna gången.

I går fick jag de nya kuberna jag beställt. De två av dem är riktigt grymma o jag satte nytt pers igår! 28,21 som bästa tid o 35,09 som medel av 5. Det börjar ta sig nu tycker jag. Jag bjuder på ett klipp. 32,55 sek denna gången.


RSS 2.0